Mantra

Mantra es un grup de pop-rock de Mallorca amb lletres en anglès nascut a principis de l’any passat.

Està format per quatre joves de Felanitx i Santanyí d’entre 20 i 30 anys amb experiència en el món de la música professional: Franc Prohens (veu i guitarra), Jaume Prohens (guitarra i coros), Sergi Tomàs (bateria) i Mateu Del Rio (baix).

Aquest projecte el varen iniciar en Franc i en Jaume que varen començar a escriure les cançons que compondran el seu primer disc, ja quasi finalitzat, que sortirà molt aviat.

FES PLAY |> MANTRA - All I need
 
FES PLAY |> MANTRA - Try

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/mantra.rnr/

https://www.instagram.com/mantra_rnr/

https://www.youtube.com/channel/UCitHDITy3G8OQodA3a1wb5w

Bisuri I Els Mossos

Bisuri i els Mossos és un projecte musical nascut a Manacor, Mallorca format per una veu, Bisuri (Aina Sureda) i els Mossos (Adrià i Marc) a la part musical que completen Sara Muñoz (teclats) i Toni Duro (bateria).

El grup escriu i compon les seves cançons sempre amb l’objectiu de voler fer peces completes i de qualitat. La mescla de diferents estils dels components del grup es veu en la manera de compondre i en el resultat final.

La primera participació en públic fou al programa de TV3, Cover, on Bisuri va ser la finalista escollida pels Amics de les Arts. També, el grup va participar en el concurs Sona9 2021 i ha estat seleccionat en primer lloc pel jurat i després els guanyadors del vot popular al concert amb els grups de les Illes Balears. Com a repte de futur el grup pretén créixer, donar-se a conèixer i poder seguir experimentant i fent les seves pròpies cançons.

FES PLAY |> BISURI I ELS MOSSOS - Aigua i sal
 
FES PLAY |> BISURI I ELS MOSSOS - Contra adicció
 

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.instagram.com/bisuriielsmossos/

Sickers

Sickers és un grup de música amb influències del grunge i del rock alternatiu. Creat a Palma per antics components de la banda AlternativeSound i nous integrants provinents d’altres formacions, presenta una proposta molt contundent que neix dels grups més destacats de l’escena dels 90’s, com Pearl Jam, Nirvana, Alice in Chains, Soundgarden i Stone Temple Pilots, entre d’altres.

El seus components són: al baix, Renatta J. Caffaratti; a la bateria, Daniel Moya; a les guitarres, en Nando Alles i n’Albert ...; i a la veu, en Manel Clares.

FES PLAY |> SICKERS - Father mother
 
FES PLAY |> SICKERS - Killer clown

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/Sickers-102272125469646

Celebrity

Celebrity neix de la il·lusió de tres entusiastes per crear una banda juntes per fer música pròpia.

Així doncs, les seves components s’uneixen per fer un projecte d’estil dance pop en el que Susana Aguiló com compositora, pianista, vocalista i corista, Patti Ballinas com baterista i corista i Tommi Rayne com vocalista i corista, mesclen les seves influències musicals en un sol grup.

Tot i que per separat cada una de les components porta una llarga trajectòria.

Susana Aguiló, nascuda a Palma, és una enamorada del piano des de petita i gaudeix component i tocant la seva música, la qual cosa fa de forma autodidacta. Amb predilecció per les bandes sonores, el seu estil predominant és el new age, jazz, indie, pop i fins i tot celta.

El seu eclecticisme l’ha plasmat en un parell de treballs instrumentals publicats anomenats “Las emociones de los heroes”, “Ralajate y sueñas” i el darrer llarg, cantant en castellà titulat “Auténtica”.

Patti Ballinas, nasqué a Mexic i es va criar a Escòcia, on als 5 anys començaria a tocar a la bateria influïda pel seu pare també músic.

El 1984 va venir junt les seves dues germanes a Mallorca on fundaria el seu primer grup per després començar a treballar de música de sessió, professió que l’ha portada per mig món tocant la bateria amb gent com Dave Weckl, Richard Bona, Akira Jimbo, Buika, Chenoa o Rick Marrota entre d’altres.

Tommi Rayne va néixer a Moscou el 1994. Ja amb 4 anys començà les seves primeres passes musicals i als 6 arrancaria els estudis de música com cantant. En acabar aquests estudis vendria a Mallorca per a perseguir el seu somni de treballar com cantant de jazz, dance, pop, rock o electrònica.

FES PLAY |> CELEBRITY - Feel alive
 
FES PLAY |> CELEBRITY - Sketches

No hi ha xarxes socials disponibles per aquest projecte

Steffscissors & The Motor Rockers

Banda que va néixer en un concert entre aficionats a les motocicletes on Steff, Dennis i Miguel es varen conèixer i compartiren interessos musicals.

Poc temps després d’aquell moment s’hi afegirien Paco i Tolo creant així un grup únic en la seva espècie: una formació amb anima de carretera i olor a benzina.

Poc a poc, ha anat sumant temes propis amb influències del rock ‘n’ roll, el hard rock, el blues i el heavy, inaugurant així el seu propi estil: Wheel Rock.

Un cop acabat el confinament comencen a enregistrar videoclip amb el tema “little jo”, una cançó cuinada a foc lent que esperen poder compartir en breu.

FES PLAY |>  STEFFSCISSORS & THE MOTOR ROCHETS - CJO way
 
FES PLAY |>  STEFFSCISSORS & THE MOTOR ROCHETS - Cwitch5

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/Steffscissors-The-motor-rockers-101177231394778/