El Hombre Gris

Amado Darder MC és un mallorquí conegut com El hombre gris. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera musical a Espanya, entre Mallorca i Barcelona.

EL 2006 s’uneix al productor barcelonès Smooth G en un projecte anomenat BlackSeeds amb el que editen varis Lp’s de presentació amb els que acaben enregistrant el treball “Rap del  alma”. És precisament entre el final d’aquell projecte i el començament d’una nova etapa en solitari quan neix El hombre gris, primer en format solitari i més atard acompanyat de Gabriel Farinha ‘InXu’; junts enregistren “Lejos de tí” amb el segell Lainrec.

Finalment, amb l’arribada de Ricardo Carpintero (guitarra), Kiko Molina (Teclats) i Víctor Salom (Dj), El Hombre gris acabarà definint-se com la banda que enregistrarà el disc “Noches bajo el Puente”.

Aquell disc els permet viatjar fins Argentina on després de 70 concerts enregistren el disc en acústic anomenat “Canciones al sol”.

Ja tornant a l’Estat, de nou el Hombre Gris es convertirà en solista, editant l’EP “Palabra en el viento” en el que hi col·laboren gent com Kaissak o Hermano L.

FES PLAY |>  EL HOMBRE GRIS - No soportaría
 
FES PLAY |>  EL HOMBRE GRIS - Palabras en el viento

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/elhombregrisrap

https://www.instagram.com/elhombregrisrap/

https://www.youtube.com/elhombregris

https://open.spotify.com/album/6NHgD3uKBmgAj1Onn6K7oU?si=BzuL3EzXQ_S73Ioe9bahzw&fbclid=IwAR0ksi04HHtQYFAFHQJcCMiM7yexv0zYLdAbr235j0gRHFa3stnZXuFMjU8&nd=1

https://www.instagram.com/elhombregrisrap