Rotten Kings

Banda d’indie rock de Palma creada el 2016 just després de passar per l’institut on Jordan Ríos, Alberto Roldán i Fausto Micheletti coincidiren a classe.

Després de comprovar la passió per la música en la que coincidien, incorporen a Daniel Solé a la bateria i els cors per a donar forma definitiva a la banda que cercaria referencia musical en formacionsc om Arctic Monkeys, Kings of Leon o Catfish and the bottlemen, entre d’altres.

“Ready, go!” és el primer senzill de la formació que publicava el 2018 i al qual li seguiria “without help” de 2019, aquest darrer ja marcant el so d’aquest grup.

El març de 2021, s’aficaran als Tramuntana estudis i editaran “Raindrops”, el primer EP de la banda que des d’un primer moment ha apostat també per acompanyar amb una bona producció audiovisual els seus temes sonors.

Els Rotten Kings tot i la seva poc extensa trajectòria ja saben què és guanyar un concurs de talents, en aquest cas, el del Mobofest de 2019 que els permetia fer-se un lloc en el festival per tocar-hi en directe.

FES PLAY |> ROTTEN KINGS - Old town
 
FES PLAY |> ROTTEN KINGS - Think Right Now

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/rotten.kings.music/

https://www.instagram.com/rotten.kings/