Manena Duel

Manena Duel va néixer l'any 1992. Des de petita la música sempre va estar present,  finalitzant els seus estudis de grau mitjà en flauta travessera al Conservatori de Palma. El seu talent com a compositora, cantant i lletrista l'acompanya des de ben jove, però no és fins l'estiu del 2019 quan inicia la seva carrera artística d'autoria pròpia. Des de llavors no ha deixat de pujar als escenaris de Mallorca, mostrant les seves composicions. 

Desprès de l'èxit del seu primer single 'Duda Indecisa' (2020), aquest any 2021 llença el seu debut discogràfic, un disc de sis cançons anomenat 'Emergente', produït a Caja del Ruido. Sis cançons que parlen de l'aprenentatge en l'amor, tant propi com les relacions amb els altres.

Sempre protagonitzant la lletra i el seu significat, des de un estil pop-rock lluminós.

El 2 de juliol presenta el disc a la Sala Es Gremi i ho fa amb la seva banda. Els components de la banda són Pere Dàvila a la guitarra, Gero González al baix, Nico Almada al teclat i Natan a la percussió. Ella com a cantant i flautista, desitjant que el món viatgi amb la seva música.

FES PLAY |> MANENA DUEL - Difícil
 
FES PLAY |> MANENA DUEL - Quan siguis gran

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/duelmanena

https://www.instagram.com/manenaduel/