Celebrity

Celebrity neix de la il·lusió de tres entusiastes per crear una banda juntes per fer música pròpia.

Així doncs, les seves components s’uneixen per fer un projecte d’estil dance pop en el que Susana Aguiló com compositora, pianista, vocalista i corista, Patti Ballinas com baterista i corista i Tommi Rayne com vocalista i corista, mesclen les seves influències musicals en un sol grup.

Tot i que per separat cada una de les components porta una llarga trajectòria.

Susana Aguiló, nascuda a Palma, és una enamorada del piano des de petita i gaudeix component i tocant la seva música, la qual cosa fa de forma autodidacta. Amb predilecció per les bandes sonores, el seu estil predominant és el new age, jazz, indie, pop i fins i tot celta.

El seu eclecticisme l’ha plasmat en un parell de treballs instrumentals publicats anomenats “Las emociones de los heroes”, “Ralajate y sueñas” i el darrer llarg, cantant en castellà titulat “Auténtica”.

Patti Ballinas, nasqué a Mexic i es va criar a Escòcia, on als 5 anys començaria a tocar a la bateria influïda pel seu pare també músic.

El 1984 va venir junt les seves dues germanes a Mallorca on fundaria el seu primer grup per després començar a treballar de música de sessió, professió que l’ha portada per mig món tocant la bateria amb gent com Dave Weckl, Richard Bona, Akira Jimbo, Buika, Chenoa o Rick Marrota entre d’altres.

Tommi Rayne va néixer a Moscou el 1994. Ja amb 4 anys començà les seves primeres passes musicals i als 6 arrancaria els estudis de música com cantant. En acabar aquests estudis vendria a Mallorca per a perseguir el seu somni de treballar com cantant de jazz, dance, pop, rock o electrònica.

FES PLAY |> CELEBRITY - Feel alive
 
FES PLAY |> CELEBRITY - Sketches

No hi ha xarxes socials disponibles per aquest projecte