Amulet

Amulet és el nom artístic del cantautor de Santa Maria Antoni Mulet. Arranca la seva aventura el 2019 publicant En Clau de Son, gravat al seu estudi de casa i mitjançant el qual consolida una banda de músics amb: Pere Joan Company (guitarra elèctrica), Miquel Bennàssar (baix elèctric i violoncel), Paula Ruiz (violí) i Gaspar Oliver (bateria i percussió).

La música d'Amulet neix de les influències del folk-rock britànic i americà, mesclat amb referents musicals de Mallorca i dels Països Catalans. Aquest 2021 està enregistrant nous senzills, que utilitza per experimentar amb els diferents registres de la seva música i on ha col·laborat amb artistes com OR (O-ERRA) o Xanguito tot això desembocat en un disc anomenat “Un desert de colors”.

Ara publica el seu 6é senzill, Per Sentir-te Respirar, darrer avançament del seu primer disc de llarga durada que sortirà el proper mes de juliol, i amb la col·laboració de la cantautora catalana Raquel Lúa.

FES PLAY |> AMULET - Es teu cos nú
 
FES PLAY |> AMULET - Un desert de colors

Pots seguir aquest projecte a través d’aquests enllaços:

https://www.facebook.com/amuletfolk 

https://www.instagram.com/amuletfolk/

https://open.spotify.com/artist/3QD28mMa1dWcwEk3xQabCM?si=yvj_1KaGTZuKmO5VykoZTQ&fbclid=IwAR3oQaMbnDdjqKVv65hkHkcoTWoLMJ54Uah2QAUWovWUzDtEw3tfQMXaZjM&nd=1