EL DIA ELECTRICO

Creat en 2014 per David Fernández-Corroto (Cuando el río suena, The Meeting Point, Dr Hum) és un projecte que neix d'un electropop amb marcada influència de la música dels 80 (Alphaville, Duran Duran, etc), el cinema i literatura de ciència-ficció i l'estètica dels videojocs clàssics. 
 
Amb una proposta molt nova sobre els escenaris (un power-duo que barrejava instruments analògics com a guitarres o veus amb bases electròniques o bateries digitals) El día eléctrico es classifica en el prestigiós certamen "Capitan Demo" de Radio 3 al qual accedeixen a la seva fase final.  
 
Ja amb un caràcter més marcat i electrònic, es presentarà en *Fira B! en 2017 en dues cites, demostrant la versatilitat que li permet el format, tant en escenari gran com en la petita galeria Pelaires. 
 
La bona recepció i originalitat de la proposta permet a David a realitzar una petita gira al Japó de 4 concerts a l'octubre de 2018 (Tòquio i Yokohama), gràcies a la col·laboració de l’IEB. 
 
Després d'aquesta gira se succeeixen diferents col·laboracions per a "Discos Polo" i a la fi de 2019 la presentació del qual anava a ser nou treball amb "Napoleón" com a single. 
 
Després de la pandèmia 2022 serà l'any que veurà néixer el primer LP d'aquest projecte gràcies a la seva comunió amb ESPORA RÈCORDS, aquesta vegada amb un marcat caràcter col·laboratiu, orgànic i instrumental, allunyant-se a poc a poc del pop i bevent de noves fonts com poden ser el jazz, la música clàssica i world music. Amb la guitarra elèctrica com a veu conductora, una mescla d’ambient music i d’electrònica en la qual hi ha espai per a ritmes tribals i solos vertiginosos. 

Per a votar per aquest projecte pots visitar aquest link: https://bit.ly/PopRock2022TuFasPalma