CORAZÓN

Corazón és el nom del grup que formen José Moriña i Paco Amor, tots dos residents a Palma, Illes Balears, Espanya. L'estil és Pop Rock Espanyol.  
 
Jose Moriña és cantant, compositor, guitarrista. 
 
Paco Amor és guitarrista solista, cors i composició. 
 
Tots dos componen totes les cançons. 
 
Ens presentem com a duo, però per a les actuacions en viu comptem amb músics que ens acompanyen. Juanjo Tomas a la bateria, samplers, Julio Ortíz amb el Baix i cors. 
 
El començament més pròxim podem dir que sorgeix des que tots dos muntem la banda trio acústica de versions de pop rock espanyol a l'estil folk i country en 2017 “La Senda del Tiempo” i just al cap de dos anys i mig, després de nombroses actuacions, és quan decidim muntar una banda paral·lela a aquesta però de composicions pròpies que és el que realment ens omple l'ànima: la nostra pròpia música creada des del cor. 
 
Tots dos som músics i hem tocat en algunes bandes des de mitjans anys 90 fins avui com per exemple: Paco Amor en “Invocados”, ”Blue Meany“, RIenda suelta” 
 
Entre els dos, juntament amb les seves respectives bandes han adquirit experiència en nombrosos concerts a l'Illa, península i petita part europea, a més de multitud de maquetes, enregistraments d’Ep i un parell d'àlbums. 
 
Instagram: corazon_oficial_banda, Pacoamor, morina_vizcaino 
 
Facebook: Corazon 

Per a votar per aquest projecte pots visitar aquest link: https://bit.ly/PopRock2022TuFasPalma