KORPUS KHRISTIE

Som una banda de Sant Jordi que va començar a fer de les seves a mitjans dels 90. Durant quatre o cinc anys férem concerts per l'illa, tant a locals com a festes populars. També participàrem al poprock de l'any 1996 on quedàrem entre els finalistes per tocar en directe al parc de la mar.  
 
Després d'això ens vàrem dissoldre fins que fa uns quatre anys ens tornàrem a arreplegar (amb nova incorporació de bateria) i ràpidament començaren a sorgir els resultats. 
 
Hem rescatat temes antics (els quals han sofert bastants canvis) i n’esteim fent de nous. En aquesta nova etapa hem fet alguns directes, com per exemple a les festes de Sant Jordi (abril 2018), a Sa possessió al festival “Posseïts a sa Possessió” (juny 2019) i altre cop a Sant Jordi al 1er Dracn'Roll (agost 2019). 
 
Aquest any hem entrat a l'estudi (Diorama Sound) i hem enregistrat nou temes que esperam poder publicar ben aviat!!  
 
Feim un estil dur, ràpid i pesat, amb lletres crítiques i punyents sense deixar de banda parts més rítmiques i melòdiques. Influenciats sobretot pel metal old school dels 90 (Pantera, Megadeth, Sepultura etc...) 
 
Podriem definir el nostre estil com Thrash, Groove, etc. però ens estimam més dir que feim autèntic i genuí PORKMETAL. Sempre hem fet les lletres en català perquè ens surt natural i, ja que hi som, per també donar un punt diferent a l'escena del metal de Mallorca. 
 
Els membres som: 
  • Jordi Roca (Guitarra)
  • Guillem Mut (Baix) 
  • Toni Gelabert (Bateria) 
  • Pep Lluis Bordoy (Veus) 

Per a votar per aquest projecte pots visitar aquest link: https://bit.ly/PopRock2022TuFasPalma