KORPUS KHRISTIE

Banda de Sant Jordi de Trash Metal creada originalment als anys 90 on trobar-hi Jordi Roca, Pep Lluis Garcia, Guillem Mut i Pep Lluis Bordoy la qual després d’uns canvis de formació en què finalment trobar-hi Toni Gelabert, tornà a la vida musical el 2017 amb renovades energies amb les que intentar recuperar la repercussió de la primera etapa (on quedaren finalistes del pop rock de Palma que guanyaria The Nash). 
 
FES PLAY>>> KORPUS KHRISTIE - Deshumanitzat
 
FES PLAY>>> KORPUS KHRISTIE - Status
 
Més info a les seves xarxes socials: 
 

DEADWOOD TREE

 
Aquesta banda es va formar a Mallorca el 2012 com resultat de l’afinitat musical entre Gonzalo Aeneas (guitarra), Javier Olivencia (Guitarra) i Juan Mayol (Baix) a qui més tard s’afegirien Curro Maestre (Veu) i Isidro Morón (Bateria). 
 
L’objectiu era crear ambients densos, pesats i angoixants per marcar el so de la banda, un so que està reflectit en un primer Ep anomenat “Sovereign” editat el 2017. 
 
A partir d’aquest moment, el grup ha anat sofisticant el seu so mesclant-hi passatges més lluminosos, llargs i obscurs, que veuran la llum en format d’elapé el 2020. 
 
FES PLAY>>> DEADWOOD TREE - Canaan
 
FES PLAY>>> DEADWOOD TREE - Son of myself
 
Més info a les seves xarxes socials: 
 

EL OJO TURCO

Banda sorgida el 2018 que mescla música compromesa amb un caire festiu que converteix el seus directes en moments plens de diversió sonora. 
 
Josep Villalonga, Jaume Vaquer, Joaquim Tomas, Tomeu Quetgles, Gastón Muñiz i Pablo González són els components d’aquest grup que mescla rock, punk, metal, reggae i l’ska en el seu projecte musical. 
 
FES PLAY>>> EL OJO TURCO - Las heridas de la paz
 
FES PLAY>>> EL OJO TURCO - Pankaos
 
Més info a les seves xarxes socials:

RESISTANCE

Banda de Mallorca amb influències Hardcore, beatdown, metalcore i modern metal que té publicat un primer EP aparegut a l’abril de 2020 i anomenat “Chekmate” produït per Nicolò Beninato (Kimera Recordings). 
 
Aquest quartet compost per Carlos Notario, Rafa Tomás, Toni Sánchez i Albert Ah començà a tocar el 2019. 
 
FES PLAY>>> RESISTANCE - Blood of my brothers
 
FES PLAY>>> RESISTANCE - Blind
 
Més info a les seves xarxes socials: 

SIN DESTINO

Banda reivindicativa de mallorca fundada el 2004 per David (bateria) i Korin (guitarra) amb tendències punk sense deixar de considerar-se dins el gènere rock ‘n’ roll.  
 
Completada per Polu al baix i Miki a la guitarra i veu el 2006 editen el seu primer disc amb Síndrome Discos, un treball on es reflexa l’actitud d’arrel treballadora, contestatària i combativa. 
 
Després de 10 anys de trajectòria comencen a preparar segon LP en el que pujar un punt l’agressivitat i l’evolució del seu so cap una vessant més contundent influenciada per bandes com Soziedad Alkoholika, Leño, Extremoduro, Boikot o El ultimo ke zierre, entre d’altres. 
 
FES PLAY>>> SIN DESTINO - Falso Dios
 
FES PLAY>>> SIN DESTINO - Perdido
 
Més info a les seves xarxes socials: 

Subcategories

RON

in Pop

RON

in Pop

in Pop

in Pop

MUT

in Pop

MUT

in Pop

EGO

in Pop

EGO

in Pop