ENCRUIA

El 2018 tres amics amb inquietuts musicals afins decidiren a un bar de Sant Jordi (Mallorca) crear una banda amb la que mantenir amistat, compartir acords, rialles amb la musicalització de gloses antigues i creació de noves composicoin.

Així neix Encruia, una formació en la que Jose Miguel Pou, Toni Gelabert Roca i Bartomeu Carrió, cerquen mantenir aquesta proposta sonora durant molt de temps.

FES PLAY>>> ENCRUIA - Ni terra ni pàtria

FES PLAY>>> ENCRUIA - Villa despecho

No info de xarxes socials

YOKO FACTOR

Andrea Trujillo i Pablo Herrero són aquest nou duet de rock minimalista aparegut el 2018 a Palma en el que recollir el millor de bandes com Australian Blonde, Fyahbwoy, Los Punsetes o Zahara i donar-lis un marcat estil garatger amb pinzellades stoner carregat de riffs aferradissos. 
 
Un posada en escena atractiva, potent i crua acompanya sobre els escenaris a un projecte que ja ha editat varis treballs en forma de senzill o Ep. 
 
FES PLAY>>> YOKO FACTOR - Deep in a hole
 
FES PLAY>>> YOKO FACTOR - The Punisher
 
Més info a les seves xarxes socials:  

RON

 
A finals de la dècada dels 90 sorgia aquest projecte sonor lligat al pop espanyol d’aquella època intensa per aquest gènere. 
 
De directe festiu i destinat a passar-s'ho d’allò més bé, aquesta banda d’extens currículum sobre els escenaris mescla covers de grans noms del pop i el rock (Radio Futura, Jarabe de Palo o Santana) amb les composicions pròpies de la banda on trobar-hi Alfonso Amengual, Adolfo Navas, Xisco Vila, Javier Sotos i Andres Vivas. 
 
FES PLAY>>> RON - Traguito de ron
 
FES PLAY>>> RON - La morena
 
Xarxes socials no disponibles 

AMUCLA

Aquest quartet musical es crea el 2017 com a club de música del col·legi marratxiner The Academy (d’aquí el nom d’AMUCLA “Academy MUsic CLAb”). 
 
Per ell han passat molts components dels que poder quedar-se amb la seva emprempta personal tot i que Carlos Suñer, Jorge Varela i Julián Puyol ‘Bourbon’ siguin els seus principals pilars de la banda. 
 
Primer cercant progressar a través de covers musicals de gèneres tan dispars com el blues, el reggae, el pop dels 60 o el funky i més tard la composició pròpia, tenen en la versatilitat d’estils i veus un del seus trets diferenicals els quals poden veure’s en el primer LP de la banda “con A de Amucla” compost de 13 temes. 
 
FES PLAY>>> AMUCLA - Gifts
 
FES PLAY>>> AMUCLA - R.E.P
 
Més info a les seves xarxes socials:  

GHARA

Grup format l’anys 2017 per Joan Llaneras, Tony del Ojo, Tòfol Tauler, Toni Pujadas i Miquel Prats, tots ells de la Part Forana mallorquina que des del primer instant de la seva existència com a banda ja componen temes propis com a part del seu repertori. 
 
Una proposta ambiental, pop, eclètica, atmosfèrica i diferent al que es pot trobar en el món indie illenc és el que es pot veure en el seus directes i escoltar en els treballs, en forma d’EP, que porten publicats fins ara “Gahra” i “Who you are”. 
 
FES PLAY>>> GAHRA - On a desert of shiny stones
 
FES PLAY>>> GAHRA - Some people
 
Més info a les seves xarxes socials:      

Subcategories

RON

in Pop

RON

in Pop

in Pop

in Pop

MUT

in Pop

MUT

in Pop

EGO

in Pop

EGO

in Pop