AMULET

Amulet és un projecte Mallorquí de música folk-rock en català que neix el 2018 de la mà del cantautor santamarier Antoni Mulet. 
 
Una primera una maqueta anomenada “Puput” autoeditada el mateix 2018 i enregistrada de forma autodidacta marca l’inici de la trajectòria d’aquest música qui poc després va començar a treballar amb la resta d’artistes que ara l'acompanyen en aquest projecte: Pere Joan Company (Guitarra Elèctrica), Miquel Bennàsser (Baix Elèctric), Gaspar Oliver (Bateria), i Paula Ruiz (Violí). 
 
Ja junts, van participar a la XIXa edició del concurs Sona9, organitzat per la revista Enderrock. També van començar a gravar el seu primer EP, que aquest passat mes de novembre va veure la llum, amb el nom "En Clau de Son" (2019), i que ha estat nominat als premis Enderrock de la Música Balear, i als Premis Enderrock 2020. L'estil del grup és el folk, en la seva manifestació més esencial rebent les influències sonores de gent com Mumford & Sons, Passenger, Antònia Font, Anegats o Biel Majoral. 
 
FES PLAY>>> AMULET - Full en blanc
 
FES PLAY>>> AMULET - Tenda, rondalles i vi
 
Més info a les seves xarxes socials:  

RON

in Pop

RON

in Pop

in Pop

in Pop

MUT

in Pop

MUT

in Pop

EGO

in Pop

EGO

in Pop