CEREMONEY

Aquesta banda emmarcada dins el món sonor del garatge mallorquí, començava la seva trajectòria el 2009 quan Diego López, Víctor Nuñez i Álex Sancho donaven forma a un projecte més electrònic i ‘tropical’ que anirà amb el temps mutant cap a la proposta més crua que defensen en l’actualitat. 
 
Convertits poc temps després en quartet quan Gabi Simó s’incorpora a la bateria, editaran el 2012 primer LP anomenat “psycho tropic’, treball que al igual que el primer ep de la banda fou enregistrar per Jose Puigserver ‘Puter’ (The Satellites, Jose Domingo) als estudis Palam. En aquelles gravacions Lluís Galvà es convertirà en el cinquè membre de la banda tocant la percussió. 
 
A mida que arriben nous senzills i treballs, es succeeixen els concerts a grans escenaris com el del Primavera Sound barceloní, Bule Bule Toga Fest, etc.  
 
The New money ceremony, The reaction són la resta de treballs editats fins el moment, uns discos que els han colocat entre les llistes dels millors en vàries publicacions de prestigi com “Faster and louder”, “Power pop station”, “Mindies” o “Notodoesindie”. 
 
De nou com a quartet després de la sortida de Lluis Galvà i el canvi de guitarrista amb Gori Bujosa (Eleph&castle) la banda continua presentant per la geografia espanyola el seu treball. 
 
FES PLAY>>> CEREMONEY - Five years
 
FES PLAY>>> CEREMONEY - Mr. Wise
 
Més info a les seves xarxes socials:  

RON

in Pop

RON

in Pop

in Pop

in Pop

MUT

in Pop

MUT

in Pop

EGO

in Pop

EGO

in Pop