KILATE

Felipa da Silva Riberiro és Kilate, un artista urbà que porta tota la vida vivint a Mallorca tot i ser descendents de brasilers. 
 
El seu és, de fe,t un estil que beu molt de la música pròpia del seu pais matern tot i que amb una concepció urbana del mateix molt intensa. 
 
FES PLAY>>> KILATE - Frío (Deadgroove prod)
 
FES PLAY>>> KILATE - Perdido
 
Més info a les seves xarxes socials: 
 

CIRQUI

 
Maria Riera Roales és la persona darrera aquest projecte d’electrònica i ambient que sota la denominació de Cirqui vol ser la forma musical de l’artista mallorquina per trobar noves formes d’expressió. 
 
Malgrat la joventut d’aquesta compositora nascuda el 2000, ja són més de 70 les composicions creades al llarg de la seva trajectòria que cerca créixer i madurar amb el temps. 
 
FES PLAY>>> CIRQUI - Un beso
 
FES PLAY>>> CIRQUI - Un mareo
 
Més info a les seves xarxes socials: 

BIANCA

Nascuda a Buenos Aires el 1981, Blanca Gornatti va créixer en un entorn musical aprenent a tocar la guitarra amb el seu pare, el músic Quique Gornatti (un dels pioners del rock nacional argenti). 
 
L’any 2000 arriba a Mallorca cercant aventures musicals i és a aquesta illa on troba l’inspiració necessària per compondre música mentre compagina la seva altra formació en teràpia Reiki. 
 
El seu projecte es pot trobar en solitari, a dúo o en format trio. 
 
 
FES PLAY>>> BIANCA - Funky love
 
FES PLAY>>> BIANCA - Posidonia
 
Més info a les seves xarxes socials: 

DULCE BEA

Nascuda a Santiago de Chile el 1984 aquesta ballarina i compositora porta des de ben petita combinant aquestes dues arts. 
 
Arriba a Mallorca amb 18 anys i els seus primers contactes amb la música illenca s’enfoquen cap la lambada brasilera i el zouk de les Antillas tot i que després d’una aturada en la trajectòria artística d’aquesta compositora, serà en el trap fusió on trobarà finalment el seu lloc musical. 
 
Un Ep anomenat “Intempestiva” és el resultat d’aquest procés creatiu el qual va veure la llum el 2020. 
 
FES PLAY>>> DULCE BEA - Benvinguts
 
FES PLAY>>> DULCE BEA - Gheisas haberlas haylas
 
Més info a les seves xarxes socials: 

ESPEJO BLANCO

Aquest és el projecte que culmina Alex Sancho Fuster com “músic de les esferes”. Un punt al qual ha arribat completant una trajectòria que començava com Rosemary’s Babe (projecte de new wave illenc) i continuava més tard com Tertön 218 en el que endinsar-se dins una forma més madura d’entendre la música amb pinzellades electròniques. 
 
Entremig una obra audiovisuals anomenada “welcome to reality” i finalment Espejo Blanco, un projecte basat en l’afinació ‘telúrgica’ que en el LA a 432 hz el seu punt més diferenciat i que fa resorgir com compositor aquest mallorqui a qui hem vist tocar junt a The Satellites, Ceremoney, Jordi Maranges o Resonant Moonkins entre d’altres. 
 
FES PLAY>>> ESPEJO BLANCO - Cuerpo astral
 
FES PLAY>>> ESPEJO BLANCO - La voz del silencio
 
Més info a les seves xarxes socials: 

Subcategories

RON

in Pop

RON

in Pop

in Pop

in Pop

MUT

in Pop

MUT

in Pop

EGO

in Pop

EGO

in Pop