PSIDERÀLICA

Banda mallorquina creada pel seu guitarrista Toni Kernel el 2002 té una llarga trajectòria discogràfica ja, havent publicat els discos “Engel der nacht” (2005), “Neophobia?” (2010), el senzill “Toxic skin” (2015) i el seu LP “Trinitite” (2016) el qual té 11 temes d’obscuritat i claustrofòbica que intoxiquen la pell de l’oient amb contagioses tornades. 
 
Aquesta banda composta per Lady Marian, Toni Kernel i Silvia Panic ha estat tocant en directe per Londres, Toulouse, Alemanya, Malta, Itàlia, Bèlgica i bona part del territori estatal essent una de les de més activitat del gènere illenc 
 
FES PLAY>>> PSIDERÀLICA - Trinite
 
FES PLAY>>> PSIDERÀLICA - Reevolution
 
Més info a les seves xarxes socials: 

MILANA

 

La història de Milana comença el setembre de 2019 quan David Oliver (guitarrista a qui conèixer en bandes com Korpus Khristie o Madelfunk!) intenta cercar músics per a dur nou projecte de funk metal i sortir del que havia anat fent fins el moment. 
 
Amb bandes d’Stoner Rock com Kyuss o Queens of The Stone Edge al cap però també mirant de reüll als clàssics com Hendrix, Led Zeppelin o Black Sabbath, neix juntament amb Guillem Morey (baix), Mateu Coll (bateria) i Pedro Ingles (veu) aquest grup de música amb el que prest ja compta amb repertori propi que s’ha enregistrat a casa durant el temps de confinament per la Covid19. 
 
Durant el 2020 tenen previst enregistrar EP a estudi i intentar aconseguir segells per editar el seu talent. 
 
FES PLAY>>> MILANA - White witch
 
FES PLAY>>> MILANA - Lucid reality
 
Xarxes socials no disponibles

 

TASTE MY SWEET REVENGE

Banda mallorquina de metal amb pinzellades d’electrònica que neix el 2014 basant la serva proposta sonora en el món dels videojocs i l’anime. 
 
De fet, un dels seus primer treballs va anar acompanyat de l’arcade “the night of krabthulu” disponible encara a plataformes. 
 
Musicalment parlant, la varietat de registres del seu projecte ha fet que es pugui trobar la seva proposta en escenaris de mitja Europa. Alemanya, Àustria, Dinamarca, Suïssa o República Txeca són alguns dels indrets per on ha sonat la música d’aquesta banda; fins i tot com a cap de cartell (Festival  Metal Apocalypse). 
 
El 2020 editen nou material després d’alguns moments de problemes que varen fer perillar el projecte tot i que sembla que la continuïtat de la banda està assegurada. 
 
FES PLAY>>> TASTE MY SWEET REVENGE - Demon inside me
 
FES PLAY>>> TASTE MY SWEET REVENGE - Titan
 
Més info a les seves xarxes socials: 

Subcategories

RON

in Pop

RON

in Pop

in Pop

in Pop

MUT

in Pop

MUT

in Pop

EGO

in Pop

EGO

in Pop