THE INDIAN SUMMER

 
Dani Zamora comanda aquesta banda afincada a Mallorca que torna amb força el 2020 amb una nova visió del seu so i de la seva proposta musical. 
 
Mostrant el seu amor pel shoegaze i el pop dels 90 que començava a denominar-se ‘indie’, la proposta dels Indian Summer està plena d’energia i de guitarres portades al límit, que ara troben en el castellà l’idioma per a transmetre tot allò que vol contar el grup. 
 
Una formació que completa Miquel Ferriol i Jesus Garcia amb la que moure’s pels escenaris amb una dosi de potència única a la que afegir l’energia acumulada durant la pandèmia.     
 
FES PLAY>>> THE INDIAN SUMMER - Piérdete
 
FES PLAY>>> THE INDIAN SUMMER - Una mirada atrás
 
 
Més info a les seves xarxes socials:  

ESCORPIO

 
Una de les formacions que des de l’underground illenc està convertint-se en un dels noms importants del post punk mallorquí. 
 
De sonoritat que connecta amb Décima Víctima, Parálisis Permanente o Golpes Bajos, la banda de Toni Cobretti (The Last Dandies) sembla recercar en el moviment Bauhaus, la contenció sonora i el respecte pel millor punk dels 80 la seva manera de portar aquest gènere al segle XXI. 
 
Amb un disc editat amb el títol de “renacidos” i un parell de senzills extra “el amor” o “lágrimas de plástico azul”, el bagatge discogràfic del grup que completen Rafa ‘Cor Romput’ Planas i Sofia Ramis comença a ser capaç de desmarcar-los com a banda indie per anar més enllà. 
 
FES PLAY>>> ESCORPIO - Lágrimas azul metálico
 
FES PLAY>>> ESCORPIO - El amor
 
Més info a les seves xarxes socials:  

THE GREUGE

Aquesta banda es gesta durant el confinament viscut a Mallorca i neix com conseqüència de les històries sorgides durant aquesta època tan complexa passada el 2020. 
 
De composicoins abruptes, nues, que naveguen sobre maregassa a la recerca de la calma tensa, el quartet de pop cerca en les seves cançons una manera de fer una declaració d’intencions pròpia emprant la música. 
 
Format per membres que també trobam en bandes com Son and the holy Ghosts o Petit, la història musical de Dominik, David, Dani i Curro acaba just de començar.  
 
FES PLAY>>> THE GREUGE - Black hearted woman
 
FES PLAY>>> THE GREUGE - 3 lovers
 
Més info a les seves xarxes socials:

LLAMPUGA AMB PEBRES

De 2014 data el punt d’inici en la trajectòria sonora d’aquesta formació que basa el seu so en la música marinera. Les havaneres, enteses des d’un punt de vist modern i desinhibit, són el gruix compositiu d’aquest grup que cerca cultivar un estil eclèctic, acústic i acurat en quant a arranjaments referir-se. 
 
De membres experimentats en altres formacions també (Aladrock, Arpellots Havaneres Band, Dau Bidau, Rufaka, Bonsanka, Sandra Iriarte, Pep Suasi, Ljubliana & The Seawolf, etc) també podem trobar l’emprempta d’aquests compositors en espectables teatrals com “Cabaret Intimíssim” (Corcada Teatre), “Retorn a Andratx” (H. Bonnin, 2010), ”Sanchez-Pernil Aclamat” (Joan Yago, 2011) etc, etc. 
 
FES PLAY>>> LLAMPUGA AMB PEBRES - Havanera de sa banyera
 
FES PLAY>>> LLAMPUGA AMB PEBRES - Com un dia qualsevol
 
Més info a les seves xarxes socials:  

VAQUER

Grup d’indie folk mallorquí creat el 2016 que compte amb músics que han passat per les files d’altres bandes com White Bear, Poe, Misery Strings, Gran Aman o El Diablo en el Ojo i que ja saben què és guanyar concurs de talent musical com l’Ona Musicat de 2018. 
 
Amb un primer Ep publicat el 2018 i un segon el 2019, ja estan preparant nou material en el que continuar mostrant la seva proposta que oscil·la entre els conceptes de passat i postmodernitat, llum i obscuritat.. creant un vincle eclèctic entre el temps enrere i la vida urbana actual. 
 
FES PLAY>>> VAQUER - No hi ha ningú
 
FES PLAY>>> VAQUER - Transparentat
 
Més info a les seves xarxes socials:  

Subcategories

RON

in Pop

RON

in Pop

in Pop

in Pop

MUT

in Pop

MUT

in Pop

EGO

in Pop

EGO

in Pop