SR. BOURBON

Artista urbà que pertany al col·lectiu Freebeff qui porta en actiu des de 2010 amb un estil underground i unes lletres crues amb les que narrar les diferents experiències i punts de vista dels joves actuals vivint una vida 'de carrer'.
 
Amb diferents treballs editats com "Jalea Real", "El código da Bourbon" o "No retorno", ha pogut moure'ls per diferents concerts a nivell local i nacional.
 
FES PLAY>>> SR. BOURBON - Ciao bella
 
FES PLAY>>> SR. BOURBON - Hustlin'
 
Més info a les seves xarxes socials: 

JULIETA CAVALARO

Julieta Sol Nieves aka Julieta Cavalaro és una compositora argentina que viu a Mallorca on porta escrivint cançons des dels 12 anys. 
 
Influenciada per gent tan diversa com Andrés Calamaro, Lauryn Hill o Gretchen Parlato, la seva música no té fronteres i per això és capaç de tenir formes que van desl soul pel groove passant pel rap i les melodies èpiques i profundes. 
 
Amb 17 anys ja edità el seu primer video clip i abans ja havia mostrat el seu so amb la publicaició de temes com “los chicos sí lloran” o “Vámonos de acá” aportant un concepte innovador a l’escena estatal. 
 
Durant el 2020 té previst editar EP junt al productor D-X Beats. 
 
FES PLAY>>> JULIETA CAVALARO - La música es sagrada
 
FES PLAY>>> JULIETA CAVALARO - Bella vita
 
Més info a les seves xarxes socials: 

RUMBA KATXAI

Un projecte nascut a Mallorca el 2011 de la mà dels germans Zúñiga basat en una mescla de sons dels Andes amb ritmes africans i de tradició americana. 
 
Una banda aquesta que també aposta pel missatge social, la dinàmica i l’energia sobre l’escenari i un directe contundent i divertit. 
 
FES PLAY>>> RUMBA KATXAI - Illes
 
FES PLAY>>> RUMBA KATXAI - Naturaleza
 
Més info a les seves xarxes socials: 

TABÚ

 
Grup de hip hop calvianer format per Dj FranBass, Yerroh i Nilo que compta amb vàries maquetes publicades i alguns treballs amb els que ha pogut recórrer molts escenaris illencs i penninsulars. 
 
La mescla de sons de la vella escola del hip hop amb les noves formes del reggaeu, el jazz i l’electrònica actuals, són part de les característiques sonores d’un projecte que ja ha acompanyat a grans de l’escena com SFDK, El Chojin, Falsaalarma o Rels B entre d’altres 
 
FES PLAY>>> TABU - Martillos
 
FES PLAY>>> TABU - Sin guión
 
Més info a les seves xarxes socials: 

Subcategories

RON

in Pop

RON

in Pop

in Pop

in Pop

MUT

in Pop

MUT

in Pop

EGO

in Pop

EGO

in Pop