SOFIA

Sofia Ramis Massutí, aka Sofia R., neix l’any 1996, a Palma. El seu projecte musical apareix durant el confinament per mor de la pandèmia del coronavirus, que forçà la noia a treure una mena d’homenatge a la música futurista dels 80 que més li marcà l’adolescència, sobre tot, pensant en Aviador Dro i el clàssic recopilatori de minimalwave de Youtube, que inclou Grey Skies, de Turquoise Days, Direct Lines, d’Electronic Circus, etc., però que va virant cap altres influències, com John Maus o fins i tot Broadcast. 
 
Combinant aquest estil amb lletres espontàniament sorgides de les seves vivències, sense tractar de donar-li moltes voltes, i amb les veus pensades com un cor, apareix Sofia R. 
 
Aquest projecte sorgeix d’un recorregut d’experimentació que, mantenint-se dins la influència dels temes de minimal clàssics dels 80, pretén trobar noves maneres de fer-lo.  
 
FES PLAY>>> SOFIA RAMIS - El cielo blanco
 
FES PLAY>>> SOFIA RAMIS - Decir adiós
 
FES PLAY>>> VIDEO EN DIRECTES DES DE SALA 'ES GREMI'
 
 
Més info a les seves xarxes socials: 
 

DR. ZASKA Y LA BANDA MISTERIO

Aquesta banda de funk irreverent neix el 2013 per cinc amics amb ganes de fer música 'negroide' i passar-s'ho d’allò més bé. 
 
Amb influències de grups com King Crimson, Funkadelic, James Brown, Fela Kuti, Mr Bungle, Bad Brains o Maceo Parker, el grup mescla en el seu repertori música funk, humor, ball i ciència ficció. 
 
Banda multitudinària per cert amb tots aquests components: Pere Joan Fuster (guitarra), Julio Martínez (bateria i veus), Antonio Cobos (sintetitzadors i veus), Antonio Vizcaíno (teclats),  Alejandro Cerezo (baix), Jordi Ramis (percussió) i Margalida Arbona (Trompeta). 
 
FES PLAY>>> DR. ZASCA Y LA BANDA MISTERIO - Tres duros
 
FES PLAY>>> DR. ZASCA Y LA BANDA MISTERIO - Fuah
 
FES PLAY>>>VIDEO EN DIRECTE DES DE SALA 'ES GREMI'
 
 
Més info a les seves xarxes socials:

RON

in Pop

RON

in Pop

in Pop

in Pop

MUT

in Pop

MUT

in Pop

EGO

in Pop

EGO

in Pop